Baby Boy @ Girl?

Pernah tak sesiapa scan boy lahir girl? Haha bukan apa ats dah 2 lelaki tu yg mcm mengharap kali ni girl.. tiba2 boy lagi 😂 ☺️#positivevibesonly

Baby Boy @ Girl?
5 Các câu trả lời

Haha macam saya juga dah 2 boy mengharap jugak girl yang ke3 ni tapi Allah lbih mengetahui apa yang kita perlu dan bukan apa yang kita nak,baby ke3 saya pun scan boy terang2an..Dr kata boboboi kuasa 3 lerr..haha apapun mama syukur je janji baby sihat.nanti sis cuba scan lagi in a few weeks.mane tau tengok2 girl ke kan😃apapun semoga dipermudahkan dan mendapat bayi yang comel dan sihat InsyaAllah.

3y trước

Terima kasih sis semoga sis juga dikurniakan anak perempuan yg sihat dan cerdik satu hari nanti 🥰