Nak baby twin?

Pernah tak sebelum hamil rasa nak baby twin?Tengok ank org yg twin rasa best je kan..? Saya lah tue..Bila dah lekat sibuk nak baby twin..Tp bila baby dah keluar,rasa bersyukur xdapat twin..Sebab Allah dah bg tue dh terbaik..Bukan semua org boleh jaga baby twin..Sy dpt sorang pun dah mula pening..? Dengan hari2 bwak baby check kuning, suami jauh, mak & adk keja xdpt nk jga..Klau dua mcm mna la..Tue belum pening kuning xturun2,brjga mlm bg susu suma lg...Allah bg dekat yg betul2 mampu je..So, jgn la sedih klau Allah xbg apa yg kita nk..Dapat sorang pun syukur Alhmdulillah..

2 Các câu trả lời

Nk twu ad possibility, kne cek ad x twins dlm keluarga suami or isteri

Allah sebaik baik perancang 🌼❤️