Bila Perlu Scan? Ilmu untuk semua pasangan 🧸

Pernah tak kadang kita tertanya-tanya tentang ibu hamil🤰 Bila sebenarnya mereka perlu scan ya? Bila waktu yang sesuai?🤔 Ye lah, kan ada banyak jenis scan. Jadi kita mesti tertanya-tanya betul tak?😰 Jom kita tengok dulu di bawah bila waktu yang sesuai mengikut jenis scan yang ada 😉 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Bila Perlu Scan? Ilmu untuk semua pasangan 🧸
6 Các câu trả lời

baru je bt detail scan jumaat lepas pd 21 minggu 🥰 alhamdulillah..semua baik

Thank you min, good info 🥰😍👍🏻👍🏻👍🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Terima kasih min atas info. Pinned utk masa depan😉 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

kalau scan dekat clinik mcm biasa dgn scan sini ape beza??

4y trước

scan bulanan ke maksud puan?

Really useful info, admin 💕

23minggu details scan