Perut tak selesa

Pernah tak ibu² rasa bangun dari tidur perut tak selesa. Setiap kali bangun tido mesti rasa tak selesa. Sekarang tengah pregnant 21minggu.

1 Trả lời

utk badan sy normal sebab 3 kandungan sy mcm tu. kadang2 makin besar kandungan,akan ada lg sakit lain yg timbul. benda ni akan stop dgn sendiri bila dah bersalin. kalau kena urat simpul lg la nikmat. syok² tido pun boleh terbangun dan menangis bila kaki dah kejang sebab urat bersimpul