ketidakselesaan tidur

setiap kali bangun tidur , perut asyik rasa tak selesa . adakah normal bagi ibu mengandung yang mengalami situasi tersebut ?

4 Các câu trả lời

Sama, tapi jangan risau itu normal sebab badan dan kandungan kita tgh membesar, tpi kalau rasa sakit dekat bahagian perut tu kena berwaspada

thank you for your info sis🥰

saya pun rasa yg sama sis😂mak sy ckp normal

Saya pun sama. Setiap kali bangun tido rasa seksa. Sbb perut mcm cramp sakit. Lg lg kalau tido mengiring. Tapi tu semua normal je. Saya baru melahirkan september lepas. Hehe. Tapi apa apa pun kalau awak was2. Refer kat dokter.