kekeliruan

pernah tak ibu2 disini yg mengalami kekeliruan sama ada hamil atau tidak? disebabkan suhu badan 2 bulan berturut2 meningkat. rasa mcm hamil, tapi bila cek upt negatif. Apa sebenarnya yg berlaku ye?

2 Các câu trả lời

boleh gi klinik cek. saya lewat period lebih 2minggu, saya akan cek. saya risau saya ade sakit lain. bila dr scan saya tanye ade fibroid ke cyst ke? hee. at least tahun rahim sihat. hormon je lah prob wktu tu

4y trước

oh. nk test lain kot. x tanya ke ambik darah utk ape? x cek air kencing kt klinik ke?

Sama mcm saya ☹️.

4y trước

*ada dekat saya skrg. Sorry tk sempat type “ada”