Kepala baby makan bantal

Pernah dengar istilah tu tak? Baby sy kepala dia kiri kanan tak tumbuh rambut. Bahagian tengah je tumbuh. Normal ke? Kalau normal, rambut sebelah kiri kanan tu lambat eh tumbuh?

15 Các câu trả lời

Biasa tu sis😆..baby kan tdur je keja..hbis bantal mkn rambut..rambut ank saya tumbuh bertompok2..jgn rsaw nnty lama2 akan tmbuh penuh jgak..

normal sis. anak saya dulu pun mcm tu. saya sapu je minyak eambut hari2,lama2 dh tk nmpak dah cukur bantalnya. skrg rambutnya tumbuh sekata da

Normal je, kepala baby memang rambut tobek2 huhu. Nanti dah meniarap, merangkak rambut tumbuh macam biasa.

anak saya nak masuk usia setahun dua bulan dah. ni post sy yg lama. hihi. lebat rambutnya

biase je. ank sy cmtu jgk. dh 6bln rmbut tumbuh mcm biase. kurang dh lompong cukur bantal die

normal sis.. anak buah semua mcm tu.. nanti da pandai merangkak atau pusing, auto tumbuh🤭

normal. bby sy pun dh merangkak ni bru tumbuh rambut nipis2 bahagian belakang dgn tepi2.

normal je. nnti lelama dia tumbuh la tu

totally normal mummy . hehe no worries

biasa tu sis...ank sya pun sma...