Beza Usia Kandungan

Perlu risau ke bila scan 6w 5d tapii kalau ikot last period & apps dah masuk 7w 2d? #newmom #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

xperlu risau .. sbb xlari byk tu.. brp hari je lari, klau scan dgn usia kandungan lari jauh 2minggu ke atas, bru perlu risau 😁 contoh usia kandungan ikut last period patutnya dh 10w, tp scan 7 8w, jauh kan beza tu .. mmg ptut risau sbb baby kecil dri usia dia, atau scan baby dh 12 13w, means baby besar dri usia nya ..

6mo trước

biasa mmg lari sikit sis klau scan .. jgn risau ye 🥰