Susu formula

Perlu ke tukar susu formula dri step 1 ke step 2? Bby saya dh masok 7 bulan dh ank pertama kurang pngalaman#ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

mom tengok kat tin susu tu. ada jenis susu satu tin tu je newborn sampai besar. ada jenis susu ada step 1, step 2 sampai 3. macam my baby minum frisolac HA. frisolac HA ni dia keluar kan 1 tin tu untuk newborn sampai 2 tahun. contoh macam anmum ke, kan ada step 1, step 2, step 3. so kena ikut lah😂

2y trước

tahuu tpi klaw step 2 6 bulan smpai 18 rasanyaaaaa