vitamin

Perlu ke makan banyak2 vitamin..? sebab tengok org makan 3,4 jenis vitamin..saya klnik bg obimin je..dah mencukupi ke utk baby..

11 Các câu trả lời

Org lain mungkin ada masalah kesihatan ke apa ke. Tak perlu tgk orang lain makan apa. Obimin tu pun dh ada byk vitamin.

kalo dh makan obimin tak perlu makan yg lain...kalo tak makan obimin nurse akan bg asid folid 4sekawan....

5y trước

Saya masa pregnant just makan obimin n fish oil.mnum anmum materna..dah memadai😊

saya pun mkn obimin je sebelum ni. masuk 6 month doc tambah vit c. dlm obimin smua da ad sis. dont worry

5y trước

Tq💞 smpai bpe bln kne mkn obimin tu ea..

sy pun p klinik kena bagi new obimin juga..x pula dr sarankan makan ubat lain..

Sy makan iberet... all in 1... obimin pon boleh tp tendency baby beso...

5y trước

Ha tue la terkejut jgk sya x pnh dgq obimin baby besar hihi

Sama dgn sya ,mkn obimin ja smua dh ckup dlm kndungan obimin tu

sy makan zincofer, semua ada dlm tu. klinik kuah langkawi 😉

obimin tu dah lengkap ngn semua vit tuk mummy & baby 😊

Obimin dh ckup lngkap, xperlu ambil apa2 vit tmbhan lg..

Dlm obimin dh ada semua yg 3,4 jenis yg org lain mkn tu..

5y trước

Okok tnkss awakk