Panduan beli barang baby

Perlu ke beli stroller, car seat, buai semua tu awal2? Nak masuk 28minggu dah tiba2 pening nak beli apa yang paling utama . Huhu#1stimemom

1 Trả lời

Buai pnting bagi sy, tapi tidak bagi sesetgh ibu2 yg lain.. sbb anak sy jenis high need,perlu buai.. terpulang pda puan.. carseat dan stroller kdg2 perlu bila ke klinik jek skrg ni sbb musim2 kovid kan, klu nak jimat, xpayah la beli ag , dh bebas bwak anak keluar baru beli.. (xtau bila kita boleh bebas keluar.. 😂)

3y trước

betul tuh..hehe.. wktu anak prtama tu pun bby dh 3-4bulan bru beli buai, tu pun sbb bru ade ilmu bhawa ank itu mahu didodoi tiap masa.. 😅 mmg syg pun duit buat masa ni, beli brg yg pntg2 jek dlu, keperluan ibu dan bby saja.. 😘 most welcome sis ❤️