Bagaimana anda merasakan perjalanan kehamilan anda setakat ini?

Nêu ý kiến
Mudah, lancar dan selesa
Biasa sahaja dengan beberapa ketidakselesaan
Agar sukar dan sedikit mencabar
Mencabar dengan pelbagai komplikasi
Penuh dengan emosi dan perubahan hormon
Saya tidak pasti apa yang saya rasakan

792 nhiều câu trả lời

20 Các câu trả lời

alhamdulillah takde muntah cuma selera makan kurang tp dah getting better. yg mencabar ialah hari-hari kena inject clexane 4 kali sehari sbb ada sejarah darah beku so high risk utk dpt lagi masa pregnant 🥲 overall ok sahaja walaupun mengah side effect pulmonary embolism dulu + pregnant masih terasa bila overwork. syukur husband + family yg supportive & selalu doakan yg baik2.