UPT 2 LINE TAPI PERIOD

Hi mummy. Sy nk tanya pernah x cek upt naik double line, seminggu lepas tu period? Adakah prengnant atau sebaliknya? Share please siapa pernah mengalaminya #uptpositif #positiftapihaid

4 Các câu trả lời

Pernah jadi dekat kakak sy…tp dah pregnant 4-5 bln pun still period…die pun xperasan die pregnant…

Pernah tp sy rasa upt tu tak valid atau false positive sbb sy period mcm biasa.

sis check sebelum period atas diley beberapa hari ?

2y trước

sy period x tentu.. last period bulan 3 time tu lepas gugur.

tidak pernah