Masalah period lepas keguguran..

Period jadi x teratur lepas gugur..lepastu kesuburan pun terganggu.. pelik juga kisah sya ni sis.. knpa jadi macam tu? 2 bln lepas ada jumpa pakar gyne tp dia cakap smua ok mgkin sebab segi permakanan.. tp sya risau pulak..

2 Các câu trả lời

Sis try bersenam dan jaga pemakanan.. Senanan lbh kurang 150minit dlm seminggu.. Cubalah..

Normal kot sis. Sy lepas gugur pun period jd xtentu. Ambil masa nak ok balik. Skrg dh ok

5y trước

Mgkin juga sis.. masa lepas gugur tu sya punya period 34hari skrg ni jadi 30hari pulak.. confius juga sis.. mgkin bru nak ambil masa..