period sedikit

my period datang, tp sgt sedikit just mcm spotting warna koko /hitam. tak pernah mcm ni sblm ni dari sblm kahwin, even dah kahwin 3 bulan period okay. ni kali pertama. should I go to clinic for check up? or tunggu period bulan depan. thanks

1 Trả lời

kalau ade rasa sakit, jumpa la doktor..kalau esok tak keluar darah atau sikit jugak, mungkin awak mengandung..baby baru nak lekat..kena tunggu sminggu utk buat upt..good luck 😊