Masih tak nampak kantung baby

Period dah delay 1 bulan..smalam scan kantung baby doktor cakap tak nampak apa2..3 doktor yg berlainan cakap tak nmpak apa2..risau juga 😭😭 simptom hamil tu semua ada. Alahan baby ke 2 ni agak teruk dari yg first. Hrap dh nmpak kantung lepas 2 minggu nanti🌸 doakan sya ya mummy smua🙏🏻

2 Các câu trả lời

saye 5weeks scan kantung kecik sgt lg, 0.30cm je tu pon sbb dr pndai cari! lpastu 6weeks pergi scan lg sbb ad spotting kantung dah besar , tadi bru scan 7w4d sbb ad spotting skit je alhamdulillah dah nampak hearbeat kelip2 & janin😍 Sabar ye sis, setiap org lain2 prkembangannya

2y trước

Tq sis🥰

1month mkna nya bru 4w. mmg x nampak apa la lagii. bru nk menjadii. tgu jela sampai 8w pegi repeat scan. bru nmpk semua.

2y trước

setiap kandungan x sama ya.