sensitif bau

peringkat awal mengandung ni sllu rsa mual2. hidu bau bawang grg trs mual sampai ke besok. mknn grg2 atau bminyak mmg xmsuk tekak. lps tu cri cara tuk elak perut kosong, sy bt sambal belacan. ulam2. punya laju masuk. hehehe

1 Trả lời

Biase la tu awl2 sis. Sy 1st pregnant xd alah ngn pape. Klu nk muntah tu muntah jela. Yg 2nd sy xbole msk dapur dlm 3 bln cmtu. So mmg xleh masak even nk amik air pun da rs mual. Pstu sy xbole bau laksa even perkataan laksa tu pun bole wat sy mual. Aneh 😄

5y trước

Dulu msa first tu dri pregnnt, yogurt tuh blh msuk.bila lma dah , rsa xnk mkn. Bkn dgr prktaan yogurt je, tp, tgk org mkn Pon DH loya.