Misi Mencari Pemenang Bertuah Bulan Ogos!

Perhatian Mommies! Anda mungkin yang kami cari untuk bawa pulang Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller bernilai RM599! Nak tahu bagaimana cara dia? Haa, mudah saja, klik di sini > https://community.theasianparent.com/contests

Misi Mencari Pemenang Bertuah Bulan Ogos!
1877 Các câu trả lời

JAWAPAN: 🌸C. XFLIP-360🌸 . Cantik Dara Kacak Teruna, Duduk Bersama Di Tepi Jeti, Molek Sekali Si Bunga Cina, theAsianparent Malaysia & Samu Giken Menawan Hati❤ . . Pisang disimpan didalam peti, Pisang emas dijual dipasaran, Syarat2 sudah diikuti, Berharap giveaway dapat ku menangkan.😍 . Thankyou theasianparent_my & samugiken for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨