Tggi sgt

Pergi klinik nk scan confirm preggy x... sekali kencing manis tggi daaa,trs kena refer hospital, huhuhu.Pendek kata confirm kena cucuk insulin ni.Bertabahla mama,sayang anak kena susah & sakit sekarang kan.Mama kuat?. Esok br pergi KK buka buku pink sekali dgn refer letter dr hospital,senang xpayah cerita banyak dah?. Doakan baby & mama sihat ye semua?

Tggi sgt
10 Các câu trả lời

Berapa week ni sis?

4y trước

6w6d...now dh 7w2d,baby sihat jer... heartbeat pun nampak dah😊