Normal ke 8 weeks masih ada kantung sahaja ?

Pergi ke swasta nampak kantung je dia kata dah 8 weeks . Then doc tu ckp pergi hospital untuk cuci . Then check doc pakar puan . Dia kata baru 5 minggu . Then dia sruh dtg balik 2 minggu untuk scan lagi skli . Sye first baby . Tak.tahu apa2 . Harap ibu2 dalam ni boleh bantu 😌

1 Trả lời

sama mcm saya sis , last2 cuci sebab janin x de . Kantung statik x membesar . Pregnant dah 9mnggu tp die kata mcm pregnant 5mnggu

3y trước

x de alahan sebab saya dah cuci sis . Kantung saya kosong x de janin