cucuk insulin

Pening pikirkan buat bsp..pg masih lagi tinggi..walau dh cucuk insulin

5 Các câu trả lời

klo xnk pg tinggi.. mkn mlm sebelom jam 8mlm.. klo lps jam 8 masih lapar mkn epal hijau.. atau cari mee hoon soup atau goring. buat setiap kali nk bsp. insyaallah ok..banyakkn minum air suam..

5y trước

Dh stop mkn dri 7.30 mlm..tp rasenye mmg mnum manis n mkn mnis 2 hari sblm buat bsp..gula xsempat nk hadam😁

Saya dulu mula2 cucuk insulin x trun gak pg, lps doktor tambah dos baru ok.

5y trước

Saya dulu hari buat bsp tu kontrol mkn. Hahhaa. Orait sis urw. 😉😉

Tu berkemungkinan besar sis mmg ada kencing manis sblm pregnant..

5y trước

Sblm pregnant mmg xde..ari yg tggi tu pg..6.3,tghri 4.8,ptg 4.6,mlm 4.7

Paling tinggi berapa sis

5y trước

Ye kot sis sebelum ni saya kuat minum horlicks n milo pekat

Sis..try minum jus mamariam..in sha allah menjadi ..saya aritu pom tinggi jgk gula..lepastu cek kali kedua dh turun banyak alhmdulillah ..sis try la cari dekat fb jus mamariam

5y trước

Jus tu xmanis ke sis?