Tebus Poin & MENANG!

Hi pengguna kesayangan! Harini kami akan membuat ganjaran ISTIMEWA di ruangan Ganjaran aplikasi. Pemenang akan menerima Mainan Gantung Bayi? Di sini kami akan menerangkan langkah yang perlu di lakukan oleh anda: 1️⃣ Pergi ke bahagian Ganjaran 2️⃣ Pilih ‘Cabutan Bertuah’ 3️⃣ Tebus! • Setiap 50 poin, ia dikira sebagai 1 penyertaan. • Lagi banyak anda tebus, lebih cerah peluang anda untuk menang. • Pemenang akan dipilih secara rawak. Cabutan Bertuah akan berlangsung SEMINGGU bermula pada malam ini pukul 9pm dan berlangsung sehingga 10am, 27 Mac 2020 (Jumaat).

Tebus Poin & MENANG!
34 Các câu trả lời

Alhamdulillah Done ... Semoga ada rezeki saya untuk baby first bulan puasa ni ... IN SHAA ALLAH ..... Aamminn

InshaAllah...jika diizinkan oleh-Nya..kalau dah ditetapkan rezeki anak...inshaaAllah...aamiim

Sy dh tebus semoga baby sy dpt yg bakal lahir bulan puasa ni insyaallah aamiin

susah betul nak tebus point, nk kena join contest bagai.. point bnyk pun tk guna.

Knapa xboleh update profile? Huhuhu Pincode tu ape ke mendenye? Tq

Asik kena update profil jer...padahal dh update..xbleh tebus poin

5y trước

Xtau la..huhuhu

Done✔. Semoga ada rezeki baby firas 😊

Semoga ada rezki bt baby.. Insyallah 😚

insyaallah jika ada rezeki anak mama

InshaAllah rezeki anak ibu 😍😍