Pengalaman Chemical Pregnancy

Pengalamn upt pstve ms lwt period 1 mnggu..slps kndgn 6w++ bleeding 2ari je. then cek rahim dah kosong.. upt jd ngtve smla.. pnh ada pnglamn kggrn masa kndgn prtma..incomplete mscrge.. DNC.. slps 2bln mngdg kali kedua pn sjns spotting doc detect thrtn mscrge alhamdulillah kuasa Allah bby survive dah 2y4bln skrg..kun fa ya kun kuasa Allah melebihi sglanye. doakan sy utk dpt bby no 2..smoga ibu2 semua dikurniakan kkuatan dan dilindungi Allah spnjng khmln..aminn..

1 Trả lời

Salam. Aamiin ya rabbal alamin moga ada rezeki dapat baby no 2 untuk mommy dan ibu² lain.