Waktu tidur baby 2 bulan

Pengalaman mommy2 semua baby 2 bulan kalau malam dia tidur berapa jam ye? Dari pukul bpe ke pukul bpe? Anak saya pukul 12 tido pukul 8/9 bangun.. ok ke? Tapi ade terbangun kejap utk susu pagi2 mcm pukul 4/5.. tp kadang x terbangun.. sampai bengkak susu saya😅 sbb sebelum masuk 2 bulan mmg 2 jam sekali susu so susu still produce bnyk..#1stimemom

1 Trả lời

normal sis..wktu tido dia pun sbenarnya x tetap, nanti akan bertukar lagi..tabahlah hadapi bgkak susu.. 😅

4y trước

adehh 😅😅