Just luahan perasaan

Penat rasa asyik jumpe Nurse/Doktor yg tak okay. Kadang rase bende tu kecil je tapi dia punye cara percakapan mengguris hati kite. Cube utk fikir baik if dorang penat sebab ramai patient tapi kadang dtg awal pagi, patient sorang dua pun kena marah atas sebab remeh. Taktaula ape nasib sis. Atau mungkin saya too sensitive. #justluahanperasaan

4 Các câu trả lời

Sama sis . Saya pon stress jumpa nurse/doktor harini . Ada je benda tak kena