Luahan hati

Penat lah jadi diri ni. Selalu utamakan org lain dari diri sendiri. Hati sendiri ni tak terubat pun. Bertubi tubi luka dihati. Dapat suami ego taknak minta maaf langsung bila buat salah. Kita mengadu sakit ke apa, tak dihiraukan. Fikir diri sendiri je. Saya ni mmg dah alami maslah hdup dri dulu(broken fmily). Bila dh kawin dpt pulak suami mcmtu. Sumpah rse mcm dah tkde apa yg saya harapkan dkt dunia. Saya bertahan sbb anak masih 5 bulan. Klu fikir hti ni. Dah mati rasa, tapi cuba utk terus sayangkan dia. Mcm ii saya kena bersabar dgn perangai suami. Sumpah penat sngt. Saya tkut saya gila je satu hri nnti kalau dia tk berubah.

1 Trả lời

Syukur puan ada kesedaran takut jadi gila. Jadi dapatkan bantuan di talian HEAL 15555