Alhamdulillah

Penantian berakhir. Baby girl seberat 2.63kg selamat dilahirkan secara Czer ?? Sepatut delivery normal, tapi terpaksa sebab tak dpt nak detect accurate heartbeat baby. Takpelah, janji semuanya dh selamat! Thanks ibu² yang mendoakan sayaaa ???

26 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang.. Tak pelah.. Janji awak dah selamat... Semoga mama n baby sihat adanya.. Aamiin.. ☺️

4y trước

Wlcm.. 😊😚

tahniah ibu slamat berpantang....doakn sy jg dpt girl mcm ibu jg yer...

4y trước

Amin...thx ibu...

Congrat sist..apa2 pun smoga baby dan sis sntiasa shat..slamat brpntang

4y trước

Tq sis💕 amin²

Alhamdulillah...moga baby n ibu sihat...slmt berpantang

Alhamdulillah selamat semua dh ,selamat berpantang ❤❤

4y trước

Alhamdulillah. Thanks sis 💕💕

Tahniah sis. Selamat berpantang. Semoga cepat sembuh ya

4y trước

Wc

Alhamdulillah tahniah sis..selamat berpantang😊

4y trước

Alhamdulillah thanks sis 💕💕

Alhamdulillah dan slmat bpntang sis 😘😘

4y trước

Alhamdulillah. Hehe tq

Alhamdulillah, tahniah n Selamat berpantang

4y trước

Alhamdulillah tqqq 😍😍

Alhamdulillah.tahniah.selamat berpantang

4y trước

Alhamdulillah tq siss