Alhamdulilah baby girl

39w3days yeahhh adik dh keluar. Penantian selama 9bulan10hari, hari ni pukul 11:55am pagi tdi(6/12/2020) adik selamat di lahirkan dgn 3 kali push je😊 alhamdulilah dipermudahkan segala urusannya. Baby seberat 2.72kg. Bersalin normal. Dpt jgk girl husband nak baby girl tapi klu dpt boy pon syg jgk tapi dpt yg diharapkan bahagia sungguh😍 #firstbaby #betomom #babyqisyaaireez😘

Alhamdulilah baby girl
36 Các câu trả lời

tahniah sis. bby girls ngidam masa tu apa saja sis mkn hehee 😁 doa2 kan sy juga untuk dpt baby girls untuk second baby ni nanti .insyaallah semoga di permudahkan allah swt amin 😆

due date.sepattyer bila..mcm.sme ngn sy..sy tgh tggu hari ni..tahniah ya bby gurl..sy pun bakal.bby gurl

4y trước

ooh lebh kurang..sy due 11/12 ..skng tgh menunggu hari..terima.kasih doaakn sy

Alhamdulillah. Tahniah mommy. Doa kan saya pulak dipermudahkan bersalin nanti. 😘❤️

alhamdulillah.tahniah sis..selamat berpantang🎉🎉

Alhamdulillah... Tahniah selamat berpantang sis🥰

alhmdulillah tahniah puan..selamat berpantang...

Alhamdulillah syukur 🤲🏻♥️ congrats!!!

Alhamdulillah.. Selamat berpantang sis 😊

alhamdulillah tahniah Nurul Aiezatee

Tahniah sis..selamat berpantang..