sape penah kene ye

Penah x duduk2 je tak pikir psl hantu or ape...tp bile pejam mate napk bende tu...sis terjage dari tidur sbb lapar lepas mkn saje2 baring semetare nk bg mate ni lelap...tp bile kite cube pejam mate tibe2 mucul bende tu..sedang kn tak pikir n tak tengok cite seram pun...bkn sekali tp dah bnyk kli cume x hirau kn je...nape ye???

1 Trả lời

Pas shalat 5 wktu,amalkan bacaan surat( ayat kursyi ,al falaq,an nas,al ihklas),sblm tidur pun,dan sebelum kuar rumah, saya selama mengdung amalkan,ustad ajar,sblumya time mgdung muda lagi,sllu mimpi buruk kene gangguan jin,biasalah jin ni org ckp suka bau baby,pas sllu amalkan ayat di atas,Allhamdulillah Allah lindungi,lgsung xprnh trbyang or mimpi mcm2 smpai da 9bln ni,tgah mlm sllu trjga sbb lapar,sorang2 mkn kt dapur xde tkt,dlu bkn main tkt,ke bilik airpun tkt