depressi ketika pregnant

Penah ka ibu ibu jdi depressi time pregnant ni .. Mmg ad prstiwa yg sblm ni buat sy down sgt sy mkn 25bjik panadol smpai sy kna msuk wad psikitrik .. Sy bru ja keluar 2hri lps. Tp emosi sy still tak stabil. Kdg sy jd sedih tak tntu psl nk nges ja . Kdg sy trauma kisah2 lama . Wjud ka meroyan time pregnant. Boleh pergi berubt kg ke kalau mcm ni . Kalau sy crita mcm ni kt doktor nti sy kna msuk wad tu blk . Sy taknak sbb tu tny kat sni . Ada sp sp penah jd. Mcm mna nk pulihkn balik . Jgn kata tak igt tuhan atau apa. Kdg dh buat smua tu tp emosi tetap tak stabil .. Nk nges ja .

9 Các câu trả lời

Sy ms trimester 1 asyik mrh anak. Sampai heret anak, pukul dia. Trimester 2 dh ok..