Saya beri nama anak saya Uwais Anaqi .dan kaka ipar saye cakap lain nye nama tu mcm nama jepun😌 .

Pelik sangat ke🥺

12 Các câu trả lời

Comel jerr nama, maksud nama baik ni sis.. lebih kurang nama adik sy Siti Aniqah Nazurah, kakak sulung sy plak Siti Ayuni Anakah & kakak sy no.3 Siti Anati Hanisah.. Tp bagi kita sndri biasa ja, org jerr dgr pelik or lain..

uwais - pemberian Anaqi - keindahan yg menawan hati elok je nama ni puan. Mungkin kakak ipar tak tahu apa maksud nama yg puan pilih. atau dia pun kenan dgn salah satu nama ni.

Anak saya pun nama uwais alqarni😇, suami pilih nama yang indah indah je alhamdulillah😇sis tengok lah dekat youtube tulis nama uwais ada alkisahnya😇

kalau bunyi mcm jepun pun okay apa. janji maksud elok. kak ipar jeles lah tu tk terfikir nama sedap sedap 😆

nama anak saya pun uwais anaqi, hahahaha saya pun selalu dapat komen org kata nama mcm org jepun

Sy bru rncang nk bg utk ank lelaki, tp bncng suami, tkt mtua ssh nk sbut.. Tkr nma len

pedulikan je. nama tu baik je ada makna dalam islam itu yg paling penting

saya rasa kakak ipar awk yg pelik😅 nama tue indah makna nya🥰

Buat apa nk ikut org kata itu kan anak kita..

kakak ipar awk yg pelik sbrnya 🤣