dah ada tanda npa msih xda signal nak bersalin?

Pelik npa yeaa..sy dh kluar tanda2 lendir brcmpur darah.tpi perut msih tak sakit npa yeaa??

5 Các câu trả lời

Dah pergi hospital ke?kalau belum better pergi.. sometimes kalau awak bertuah sangat mmg awak takakan tmrasa dan kalau ada pun sikit sahaja..some people sakit tu tahap dewa..some not at all...

5y trước

Tula plk sis..tpi temu jnji sy dgn doktor tggl 10 ni..klu msih baby x kluar trpksa pigi hospital

Take care sis. Bila nak keluar tu, mmg akan rasa. But if risau, check ngn Doctor https://my.theasianparent.com/tanda-nak-bersalin/?utm_source=question&utm_medium=recommended

Sis kena trs prgi hsptl. Tu da tnda2 kena trs prgi da bhya klau lmbt2

5y trước

Diorg check ank dkt dlm ok ke tk dlu. Sb takut ank lemas. So apap rfr hsptl nnti dktr bgtau slnjtnya . Kalau tk kena thn bule je blik

Blum lgi tpi baby tu...tpi lbih baik pigi hospital.. LA..

5y trước

tggl 10 ni..klu baby msih x kluar trpksa pigi hospital..tpi drg induce lgi kh??

g hospital...