Ikhtiar buah zuriat

#pejuang_garisDua salam, ada yg boleh kongsi pngalaman minum air rebusan buah zuriat? Sbb saya baru nk ikhtiar cara ni #ttc2tahun #firstbaby

7 Các câu trả lời

Sy takpernah, tapi biras sy pernah try. Diorang suami isteri amalkan mnum air rebusan buah zuriat ni selama 44hari. Sama2 minum. Disamping tu , banyakkan berdoa pada Allah. Alhamdulillah, lepas 10 tahun menanti cahaya mata, Allah izinkan mereka dpt zuriat. Tak salah ikhtiar dan usaha. Moga Allah makbulkan impian Puan ya. Amin YaRabb🥰

2y trước

Ye sama2☺️🤲🏽

hi awak. awak ada ig tak. cuba follow ig ni. dia ada share ttc journey dia. dn ada minum air rebusan buah zuriat mcm awak tanya. dia juga salah sorang lactation counselor https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MjE1MDk2OTUwMTkzMTgw?story_media_id=2811723343779968393_2508318557&igshid=YmMyMTA2M2Y=

2y trước

sama2 awak☺️

Sy pernah minum x menjadi sis.. mgkin sbb sy Pcos susah ckit.. sy ikhtiar cara lain alhamdulillah dh 7 bulan😇 mgkin brgantung kpd kesesuaian bdn jgk.

2y trước

Owh boleh kongsikan ikhtiar lain tu? Tahniah ya

hi saya ada minum air buah zuriat ni bulan 10 haritu. kena pecahkan buah zuriat dan rebus dalam air hingga bertukar warna

2y trước

Berjaya conceived ke puan?

sy pun tertanya juga buah zuriat ni..follow sis ye

Ada ssiapa boleh bantu share pngalaman?

try cari yg ni .... ikhtiar je

2y trước

Baik tmakasih ya