Hmmmm stressed out!

Hi, pd pndangan uols suma, apakah punca dan kesan bila finally u find out that ur husband suka sgttt tgk “video” tuhh dlm hp sidia☹️ kenapa ekkkkk ? sapa pernah lalui n alami situasi mcm sy skg ?? Share2 pls ? Apakah perasaan anda waktu itu?? - sis buntu ?

1 Trả lời

Jangan sampai disebabkan perkara Haram Allah Haramkn yang halal bgi Dy.. Hari tu Saya ada dengar ceramah. Kena tegur jg suami tu. Kalau dh ketagih tengok benda tu. Kalau Kita dah usaha xda jalan byk berdoa ja sis hati Kita ni milik Tuhan inshaAllah husband berubah. Boleh share kata2 mcm d bawa😂