Medical Card utk bby

Patut x kite buat medical card untuk bby yg bakal lahir...

9 Các câu trả lời

Amikla sis..sy dh cover pun baby dlm perut ni masa 28week..prudential cover kalo kuning ke apa..so better amik sis..lg pn sy agent..mmg taw la kebaikan amik dari dlm perut..cth kalo anak tak matang sume cover?

5y trước

Komplikasi ibu yg di cover tu komplikasi cmne?

bole cover da waktu kandungan umur 14 minggu lagi.. kalau mommies nk buat bole wasap2 saya 0179228959 under prudentialbsn.inshaallah dr kandungan umur 14minggu smpai dia da 25 tahun ??

Amek . Sy amek aia . Anak sy kuning seawal kelahiran dan dimasukkan ke nicu . Jadi , cover utk hospitalization dan one time illness payment .

5y trước

Aia berapa sebulan sis? Cover apa yee

penting.. tp baby sy pun belum buat lg... skrg pkai company husband punye.. insyaAllah next year

Untuk kebaikan bby tu juga kann... Dpt tau pkembangan baby puan..

Sgt patut..klo nk tahu lbh lanjut blh wasap sy d no 014 888 7387

Yes better ambil.. Saya ambil waktu mengandung 8 bulan.

kalau ank menu dlm perut? dpt apa² ke?

sy amik prudential infant care. start dari kandungn lagi baby sehingga keluar. ??

5y trước

yg ni ikut pendapatan dan kelas pekerjaan sis atau suami ada kategori pekerjaan yg kelas berisiko, ada yg kurang berisiko.. klu kes saya, rm170 sebulan.