pati jus delima

pati jus delima ni elok yg mna alahan hari2 mcm saya mkn skit muntah tubuh pn jdi letih so dlm bag msti kna ada 1 pack pati delima ni elok utk selalu mual jgn hari2 tkut kencing manis hehe...just jarakn la sdkit kalo nk mnum biasanye ada jual dkt kedai2 alquran or jual qurma.. xcaye try cuba

pati jus delima
1 Trả lời

Betul..pati/jus delima mmg elok sgt diminum mase mengandung...mmg boleh kurangkan rasa loya2 semasa hamil...