Saya ada beli pati delima gulsan.mcm cara pengunaan pati delima tu

Pati Delima

1 Trả lời

sy minum 1 sudu waktu pagi..masam sikit,tp utk kesihatan tahan jela..kalau xtahan masam,boleh bancuh dgn air secawan..staff farmasi pesan jgn minum malam sbb tkt nanti lekat kencing manis..so,sy amal makan ubat zincofer waktu malam..pagi tu sy amal mnum pati delima gulsan..1 sudu saja..puas hati setakat ni sebab masalah sembelit sy dah hilang...