assalamualaikum/ hi. nk tnya pendapatan, saya dh masok 25 weeks dh. tp hb still low😭

pati delima dh try botol.. hati ayam&bayam pun kdg ada sya mkn. kalau hari2 x dpt jgk. x masuk🤣boleh bagi tips lain lagi x korang😭😭nurse ada bg tips mkn limau belacan. any tips ???

6 Các câu trả lời

hi puan, saya dah masuk 26 weeks tapi before this memang ada problem hb low sampai 23 weeks even dah makan zincofer pun still sama then baru baru ni saya ada amalkan pati buah delima gulsan 2kali sehari (pagi & malam before ambil zincofer) & saya amalkan minum calla milk 2kali sehari juga tapi kena jarakkan atleast 2 jam before makan vitamin tambahan. Last one make sure time nak makan vitamin tambahan tu at least 2 jam selepas makan means perut kena kosong