🍼🍼MENANGI “LIMITED EDITION” BOTOL DARI HE OR SHE

Hi Parents! Jangan lepaskan peluang menarik ini! Jom rebut hadiah dari He or She, 4 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Botol “Limited Edition” ini! Seperti biasa, sebelum meletakkan jawapan anda. Pastikan sudah mendaftar di bahagian pertandingan ya! SEMOGA BERJAYA!

🍼🍼MENANGI “LIMITED EDITION” BOTOL DARI HE OR SHE
225 Các câu trả lời

Jawapan: He or She x Neelofa telah mengeluarkan botol dengan warna yg baharu iaitu ultra wide neck baby bottle premium yang berwarna purple💜 pada 5/7/23. Botol yg limited edition dan juga dijual dalam kuantiti yg terhad untuk semua ibu bapa. Untuk semua ibu bapa jangan risau sbb untuk keluaran kali ini, pihak He or She tidak menaikkan harga untuk menyumbang kembali kepada semua ibu bapa yg telah menyokong mereka. Done following both of the account. Semoga ada rezeki anak saya untuk dapat produk dari He or She 🤍🫶🏻

Warna baru Limited Edition launching hari ini!Ia adalah warna PURPLE dengan series Neelofa 💜 Classic Ultra Wide Neck 🍼Bahan antibakteria polimer 🍼Mencegah pembiakan bakteria 🍼Mencegah lekatan bakteria 🍼Mengurangkan jangkitan gastroenteritis 🍼Dekat dengan sentuhan ibu 🍼Reka bentuk lubang udara ekzos berganda mengurangkan masalah angin Bahan silikon 🍼Frosted berasa seperti kulit 🍼Bahan silikon anti-drop yang hebat 🍼Tidak perlu menggunakan sterilizer untuk memudahkan pensterilan dengan kerap

JAWAPAN: Warna baru Limited Edition HE OR SHE adalah warna PURPLE edisi NEELOFA 💜💜💜 💜Warna baharu iaitu ultra wide neck baby bottle premium 👍 💜 Limited Edition PURPLE COLOUR series tanpa kenaikan harga dan fungsi ig: ourlife1817 Done follow ✅️ ig @theasianparent_my dan @heorshemalaysia Semoga ada rezeki saya dan anak saya yang bakal lahir 🤲🤲🤲

Warna baharu botol He or She ialah purple 💜 Warna baru ini limited edition kerana ia mempunyai kerjasama bersama NEELOFA . Done follow kedua dua account , semoga terselit rezeki baby saya yang bakal lahir pada 28Ogos 2023 nanti . Thankyou THE ASIAN PARENT MALAYSIA dan thankyou jugak He or She Malaysia 💜💜💜 I LOVE THE ASIAN PARENT , I LOVE HE OR SHE 🥰🥰

Jawapan : Warna PURPLE dengan series Neelofa 💜💜💜 Done follow IG The Asia Parents ✅ dan He or She Malaysia ✅ My Ig : @hanezhashim 💜 Classic Ultra Wide Neck - baby bottle premium 👍🏻 💜 This collab definitely help mother dream come true🥰 👶🏻💕 Bismillan..semoga rezeki anak saya yang bakal melahirkan..baby first sulung🥰

JAWAPAN ADALAH : Warna Ungu @Purple 💜💜💜 Done follow IG The Asia Parents✅ & He or She Malaysia ✅ My IG :@yanyaaannn_ 💜 Warna baharu iaitu ultra wide neck baby bottle premium 👍 💜 Limited Edition PURPLE COLOUR series 👶🏻 Bismillah .. semoga ada rezeki untuk my first newborn yg bakal lahir august ni 🤲 Amin...

Jawapan : warna botol baharu He or She yg akan diperkenalkan adalah warna PURPLE 💜 Neelofa Series 💜💜 Done following both account. Semoga ada rezeki baby saya dapat menggunakan produk dari He or She MY 🤍🖤 Thank you He or She and The Asian Parent Malaysia! My instagram account : 4isyahana ❤️❤️

JAWAPAN : Warna baru Limited Edition HE OR SHE adalah warna PURPLE edisi NEELOFA 💜💜 💜Warna baharu iaitu ultra wide neck baby bottle premium 👍🏻 💜Limited Edition PURPLE COLOUR series tanpa kenaikan harga dan fungsi 🌸semoga ada rezeki untuk baby saya yang bakal lahir. Aamin 🌸 .