🍼🍼MENANGI “LIMITED EDITION” BOTOL DARI HE OR SHE

Hi Parents! Jangan lepaskan peluang menarik ini! Jom rebut hadiah dari He or She, 4 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Botol “Limited Edition” ini! Seperti biasa, sebelum meletakkan jawapan anda. Pastikan sudah mendaftar di bahagian pertandingan ya! SEMOGA BERJAYA!

🍼🍼MENANGI “LIMITED EDITION” BOTOL DARI HE OR SHE
225 Các câu trả lời

JAWAPAN : Warna baru Limited Edition HE OR SHE adalah warna PURPLE edisi NEELOFA 💜💜 💜Warna baharu iaitu ultra wide neck baby bottle premium 👍🏻 💜Limited Edition PURPLE COLOUR series tanpa kenaikan harga dan fungsi 🌸semoga ada rezeki untuk baby saya yang bakal lahir. Aamin 🌸

Warna botol baharu He or She x Neelofa classic ultra wide neck baby bottle Limited Edition adalah warna PURPLE 💜💜💜💜💜 Semoga ada rezeki baby saya untuk menang botol Limited Edition ni ❤️❤️ Done follow TheAsianparent since 2017 ✅ Done follow HeorSheMalaysia ✅

Soalan: Teka apa warna baharu botol He or She dan? Jawapan: Warna Ungu/Purple 💜 Done follow IG: Theasianparent_my & Heorshemalaysia 💜 IG saya: @eu.noi_aa Bismillahirrahmanirrahim, semoga ada rezeki buat anak saya yang bakal lahir tak lama lagi. InshaAllah aamin 🙏🏼🌼

Done follow ig @theasianparent & @heorshemalaysia Ig : @ainbeesharif Assalamualaikum , bismillah semoga ada rezeki anak saya utk dapatkan botol ini. Jawapan : He or She X Neelofa telah mengeluarkan botol terbaru limited edition berwarna purple. 💜🍼

He or She x Neelofa mengeluarkan botol dengan warna yang baharu iaitu purple 💜 pada 5/7/2023. Merupakan botol yang limited tetapi harga tetap kekal seperti biasa. Semoga ada rezeki my first born yang bakal keluar tak lama lagi 🤲🏻

Soalan : Warna baharu “limited edition” botol dari He or She Jawapan : PURPLE 💜 ig : @diaryumiabi Done follow ig @theasianparent_my @heorshemalaysia ✅ . Harap ada rezeki saya and baby 🤲🏻🤲🏻🤲🏻✨✨

Warna baharu botol He or She x Neelofa classic ultra wide neck baby bottle limited edition adalah warna purple 💜 Terima kasih theAsianparent & HeOrShe kerana menganjurkan contest ni, semoga ada rezeki baby saya untuk menang ♡

Wrna Ungu..Semoga rezeki memihak kepada baby saya.First time nak ajar dia minum guna botol susu .Tak pernah try mana2 brand lagi before this.Semoga brand HE OR SHE adalah brand pertama yg saya akan kenalkan kepada anak saya😄

Bismillah semoga rezeki anak saya 🤲🏻🤲🏻 Jawapannya adalah Purple 💜 He Or She X Neelofa 😍😍😍 anak saya dari NB memang pakai botol He Or She best sangat 🫶🏻🫶🏻 Done follow kedua2 instagram 🥰🥰

Warna botol baru He or She ialah Purple, warna baru limited edistion dan kerjasama bersama Neelofa.. Done follow kedua account, semoga ada rezeki untuk bayi yang akan lahair bulan november 2023 nnatu, amin..