Seronokkan bila boleh melancong! ✈️🚆

Hi Parents! Hujung tahun ni dah rancang ke nak pergi becuti? Pasti ramai yang dah rancangkan... Antara berikut, pengangkutan manakah yang akan anda gunakan untuk melancong? Mari kongsikan jawapan anda di ruang komen! 😊

Seronokkan bila boleh melancong! ✈️🚆
6 Các câu trả lời

Hujung tahun kalau cuti sekolah, malas nak bercuti 😂 sbb belum ada anak sekolah dan tak suka kesesakan. Apapun, bila ada anak kecil, saya suka ✈️. Bila anak dah sekolah, saya suka 🚆Ayah ibunya pernah backpack holiday with train, jadi nak pengalaman backpack with train dgn anak juga 🥰🥰🥰

Kedua-dua nya pernah. Tapi naik train penat juga kalau melancong dalam jangka masa yang panjang. Pernah naik plane paling lama pun 2 jam macam tu

Looking at the current situation, hmm not for now la☺️ lagi baik naik kereta sendiri, if overseas can wait first 😄

hujung tahun dlm pantang. melancong kt rumah sendiri jela 😂

Depend on location

plane