Parents darah O

Parents yang darah O tinggi kebarangkalian baby kena kuning tinggi? Betul ker? Fakta atau mitos?

29 Các câu trả lời

pernah dengar...tapi xpasti...anak pertama dan kedua sy memang ade kuning..tapi anak ke 3 xde pulak...

Ikut pemakanan semasa hamil juga, kalau jaga elok inshaaAllah tak kena. Berdasarkan pengalaman kawan

Tak ada lah . Baby saya kejap aje kuning dia dh turun bila selalu bagi dia susu

bkn fakta.. tp kemungkinan tu lebih tinggi utk bayi dpt prolonged jaundice

Tak jugelah saya darah O tapi alhamdulillah anak saya takde kuning..

Tak juga sy darah 0 anak saya langsung tiada kuning..

Fakta atw mitoss xpsti.. tpi nurse2 d wad pun ada ckp jg

Sya suami dgn 2 anak semua jnis 0...ni ank ke 3 pn 0

Saya darah O, so far dah 2 anak dua2 x kena kuning sis..

4y trước

Mse pregnant sy minum jus delima gulsan 😀

saya darah o...4 orang anak semua kena kuning.