Risau Anak Ada Masalah Penglihatan? Baca Ni Parents!

Parents, pernah tak ternampak anak anda bila menonton tv kadang-kadang terkebil-kebil matanya? Atau dia selalu menggosokkan matanya? Jom ambil langkah awal dengan mengesan sama ada anak anda mempunyai masalah penglihatan ataupun tidak dengan menyemak senarai semak di bawah ini! Jika ya, segera bawa anak anda berjumpa dengan doktor pakar mata sebelum terlambat ! No. 6 tu baru min tahu! *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Risau Anak Ada Masalah Penglihatan? Baca Ni Parents!
4 Các câu trả lời

❤️tq admin sharing info ni...lepas ni blh try alert pd perubahan yg berlaku pd anak..sgt2 mmbntu info ni kpd sy..😍👍🏻❤️❤️❤️

👍🏼 tq for these informations

Good info 👍🏻👍🏻

bookmarked 👍🏿