Selamat Menyambut Hari Krismas!

Hi para pengguna yang disayangi! Kami dari theAsianparent ingin mengucapkan Selamat Hari Krismas buat semua pengguna. Buat yang tidak menyambut, kami berharap anda ceria, gembira meluangkan masa bersama anak dan keluarga tersayang. Di kesempatan ini, kami ingin mengajak para pengguna berkongsi pendapat tentang apa yang anda suka dan berasa seronak apabila Hari Krismas menjelang. Untuk yang menyambut, mungkin anda boleh berkongsi persiapan dan persediaan Hari Krismas seperti hiasan-hiasan di dalam rumah, makanan dan hadiah. Bagi yang tidak menyambut, ada boleh berkongsi kemeriahan sambutan Hari Krismas di sekililing anda seperti bergambar dengan pokok Krismas atau Santa Klaus, hiasan menarik di pusat membeli-belah dan lain-lain. Jom, kongsi kegembiraan anda bersama para pengguna lain.

Selamat Menyambut Hari Krismas!
42 Các câu trả lời

Persiapan semua last minit,hehe..Yg penting dapat berkumpul dengan keluarga menyambut krismas di Kg..🥰 Selamat menyambut Hari Natal kepada yang meraihkannya..

Syukur krismas tahun ni dah tambah baby.. Tentang nak hias rmh tuk x dpt lah yg penting Happy dpt berkumpul dgm family semua😇🎄🙏🙏

Baby 1st yr xmas🎄🎄😊 waiting for more 🎁🎁🎁 To all app user njoy the holiday and happy new year.

Merry christmas.. setiap tahun menyambut dgn rakan di tempat kerja.. dpt hadiah cookies yg sedap2.. tq my frenz..

Berkumpul bersama keluarga, sebab semua duduk jauh. So masa krismas shja ktorg dot bersama. Semuanya ada

happy birthday to my daughter n also merry christmas to who celeberate it! happy always!

merry christmas u all subuh2 mcm ni tiba² dtng rasa nak buat kek😂

Selamat hari krismas 😁 cepat je masa berlalu nak dekat dh masuk tahun 2020 😁

Saya suka christmas sebab beday saya! Hehehe beday saya bg semua cuti 😝

Merry Christmas 💕💕💕 and Blessed New Year 2020 🎉