Selamat Menyambut Ramadan!

Kami dari TAP ingin mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadan. Semoga bulan ini menjadi bulan yang terindah untuk semua. Salam Ramadan

Selamat Menyambut Ramadan!
3 Các câu trả lời

selamat menyambut ramadhan juga pada semua user TAp dan juga team TAP..mg ramadhan kali ini mmberi seribu keberkatan dalam kehidupan dan mnjd ramadhan yg terbaik utk tahun ini dari tahun sebelumnya.Allahuma aamiin

Salam Ramadhan untuk TAP & semua pengguna TAP.. semoga amalan kita pada Ramadhan kali ini diterima Allah & dipanjangkan usia agar dipertemukan dengan Ramadhan yang akan datang

Aamiin ya rabbal alamin. Selamat menyambut Ramadhan dan menunaikan ibadah puasa. Moga dipermudahkan semua ibu mengurus anak dan keluarga juga 💕