Pregnant 10 monggu

Hi para Ibu..saya pregnant 10minggu. Semalam pergi scan baby Masih xde heart beat. Ada yg pernah mengalaminya?

2 Các câu trả lời

pnh. mcm sy dlu ms 11 week br ada.tu pun doc kata kandungan tak jd. tp sy jnis dgil just continue je mkn acid folic smntra ada ms sblm jumpa doc. alhamdulilah ank yg doc kata kndungan tak jd dan suruh stnby tuk sesi d&c la ni dh umur 5 tahun dh

4t trước

btul2 .just truskn makan acid folic k..selagi takde alami spotting n bleeding msih ada hrpn tuk kita ada bby

try p check klinik lain juga kadang makin canggih mesin scan makin jelas nampak.. smoga awk n baby kuat n sihat sehingga bersalin nnti..

4t trước

betul jgk Kan..kena double check.. inshallah Nanti kena cek lagi..tkasih puan atas doa puan..