kuning

para ibu yang berpengalaman,boleh tumpang tanya,ubat ape yg terbaik UTK hilangkan kuning bayi dgn cepat,bapa kebuntuan ni.mohon ade yg boleh bantu TQ

2 Các câu trả lời

baby nyusu badan ke?klu bby full nyusu bdn...ibu nya try mnum susu kambing jenama nur.mse bby sy kuning....mnum susu kmbing jenama nur tu...alhmdulillah cpt trun.thn lps 4org kami adik beradik bersalin, baby kena kuning.smua ikhtiar mnum susu kmbing nur tu.alhmdulillah trun. ibu yg mnum susu tu tau.bkn baby...

5y trước

brand An But Susu kambing kotak colour pink tu ke?

try mandikn baby dgn air daun inai setiap pg n ptg... atau teh cina..