Suggest cream apa best untuk ruam di leher bayi?

Hi para ibu, saya nak tanya ibu semua pakai cream apa ye untuk ruam di leher bayi? Anak saya naik kemerahan di kawasan leher. Mungkin terkena air muntah susu. Walaupun dah dilap, nanti kemerahan juga. Kulit dia jenis sensetif. Mencabar juga nak bersihkan bahagian leher, sebab dia suka kepit leher. Umur baru sebulan lebih. #firstbaby #firstmom #pleasehelp ##ingintahu

Suggest cream apa best untuk ruam di leher bayi?
1 Trả lời

hai mommy. anak pernah kene ruam panas dekat leher jugak. stop bedak dan nurse suruh letak lotion / cream. saya guna drapolene je hat utk ruam lampin tu. 1 weeks guna then terus elok. sekarang kalau nampak naik merah merah saya terus letak drapolene.

2y trước

Okay puan thanks ye, saya cuba ikthiar cream tu