Pantang yang menyerabutkan

Pantang yang menyerabutkan segala masalah sy ambil dengan berat ..jd serabut sgt masa berpantang saya suami sgt membantu tp sy rase serabut sgt ... Smpai sy x mkn nasi pun.. Apa yang saya serabut . 1 ) kuning baby 2 ) anak dah nipple confuse yang ni sgt sgt sgt stress Saya nk tunggu habis kuning je ni lps tu nl g pakar lactation.. nak sgt df balik. .

1 Trả lời

Kena bear in mind kuning tu memang ada bg setiap anak. Bacaan tinggi dan tak, itu yg kita kena kawal. Saya ikut nasihat doktor dan amalkan apa jua petua yg saya rasa munasabah dan tak khurafat dan juga doa dan tawakal setiap kali usaha untuk bagi bacaan kuning ok. Yg penting, ibu tenang sbb kita nak create hubungan kita dan anak dgn baik. Saya percaya jika ibu tenang, anak pun akan tenang dan pulih drpd apa jua ujian dgn tenang.

2y trước

tq..☺️