salam,dalam pantang boleh makan maggie tak?

pantang hari ke 11

4 Các câu trả lời

sebarang fastfood& makanan yg tidak berkhasiat tidak digalakkan.. sy anak umur 2 bln lebih pun masih belum berani mkn.. awak baru 11 hari berpantang luka belum sembuh lg.. jd jaga pemakanan dan luka dgn betul..

2y trước

dorang semua blh sis.. 😁sy haritu lpas jahit doktor suruh sy mkn nasi dgn kuah sup je pastu ayam goreng je yg berempah ke pedas doktor kata jgn mkn lg.. yg penting bnykkan mkn vit c.. sayur.. pastu minum susu.. minum air kosong bnyk..

boleh jer mkn cuma x d galakkan sbb ia makanan segera yg mmpunyai bhn pengawet. plus x bagus tuk perkembangan baby

Jangan. Better makan makanan berpantang untuk jaga kesihatan diri semasa pantang.

better makan makanan yg bpantang sis, maggi tak elok kan.